2015. április 2., csütörtök

Ferencváros: a drukkerek undorodnak az új kabalától

Hivatalosan is bemutatták a Ferencvárosi TC új kabalaállatát, amely április 12.-én az Újpest elleni rangadón debütálhat.

Már az is nagy felháborodást keltett a IX. kerületi fanatikusok környezetében, hogy a régi, hőn szeretett zöld sas lecserélésre kerül. Sok ember nézett vissza az időben, hiszen melyik Ferencváros-szurkolónak ne lenne kedves emléke a régi kabalaállattal. Sokan emlékezhetnek rá, hogy a zöld sas volt az első kabala, amelyet kiállítottak labdarúgó-bajnoki mérkőzésen, a 2008. májusában rendezett Kecskemét elleni összecsapáson, Kassai Viktor által.

Az egy héttel ezelőtti zendülés után, jött az újabb, egy fokkal nagyobb áradat, hiszen a drukkerek tetszését nem nyerte el az új figura. Sokak szerint még csak nem is sasnak néz ki, hanem csirkének és akad olyan drukker, aki Peter Griffint küldené rá. De a többség egy papagájt lát a klub emblémája helyett.
Fotó: Sas Gábor
Sajnos ki lehet jelenteni, nem a várt hatást hozta a nagy bejelentés, eléggé nagy bakot lőttek a kiötlők. A szurkolók egyöntetűen azt kérdezik az interneten, hogy ezt ki akarta? Mert a drukkerek többsége kikelt magából a hír hallatán.

Az új madár hivatalos bemutatkozása április 12.-én történik meg az Újpest elleni rangadón a Groupama Arénában.

Vannak akik ezzel hasonlítják össze az új kabalát: :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése