2015. június 9., kedd

Videó: hogyan lehetsz csapatod sztárja szerződés nélkül?

Szinte minden embernek van olyan tényező, amelyet fanatikusan követ. Lehet az egy sportcsapat, zenész, vagy pedig művész. Keveseknek adatik meg, hogy közéjük jussanak, de van, akinek ehhez nem kell szerződés sem.

Nem rég Jimmy Jumpról kiderült, hogy eladta a lelkét, de itt van egy másik törvényes idióta, Rémi Gaillard, aki elkövette azokat a dolgokat, amely minden szurkolónak az álma.
Sokak láthatták köztéri bohóckodásait, ahogy az átlag, mit sem sejtő embereket sportolóként támadja meg, pl. amerikaifocistaként kitépi a kezükből a náluk lévő tárgyat, majd a földhöz vágja őket, vagy esetleg a rendőröket hecceli meg.
De a 2002-es Lorient-Bastia Coupe de France-döntőn beindított egy lavinát a pályára rohangálásokkal.
Csak fogta magát, beslisszolt a díszpáholy környékére mezben, majd beállt a győztes csapat játékosai közé, ahol érmet kapott, felemelhette a trófeát és kezet foghatott Jacques Chirac francia köztársasági elnökkel. De még a pályán sem tűnt fel senkinek, hogy ő nem a csapat tagja. Együtt ünnepelt a szurkolók előtt, majd saját magát buktatta le, mikor bemondta monológját a stadion hangosbemondójába. De még így is hagyták a pályán rohangálni. Ekkor kezdték el isteníteni a srácot a humorérzékkel megáldott drukkerek.

De nem ez volt az egyetlen nagy tette. 2002. októberében az európai élvonalba tartozó Montpellier kézilabdacsapatának mezét húzta fel és állt be Thierry Omeyerék mellé. Persze a játékosok egyből jelezték a rendezőknek, hogy itt nincs valami rendben. A lebukás után a közvetítő tv-csatorna interjújába zavart bele, hogy elmondja monológját.
De kinek nem lenne az a vágya, hogy saját hazáját képviselhesse válogatott szinten? Ez a jó öreg Réminek összejött, még ha csak a himnuszokig. Egy Franciaország-Görögország röplabda-mérkőzésen, senki nem énekelte nagyobb átéléssel a Marseillaise-t.
Mivel tudnánk jellemezni az embert? Egy igazi zseni, de egyben hülye is! :) Aki pedig így tudja rúgni a bőrt, bőven helye lenne Didier Deschamps keretében!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése