2015. november 10., kedd

Megtalálta a pankrátor a manchesteri kedvencet - videó

Tavasszal sokan felháborodtak a Manchester United FA-Kupában elért győzelme láttán a Preston North End otthonában, amely Wayne Rooney színészi alakításáról maradt híres, most elérte őt egy drukker bosszúja.
Fotó: Rantsports.com

Nem a legjobb dolog felbőszíteni egy két méter magas, száz kilós izompacsirtát, főleg ha az még profi pankrátor is. Mindez sikerült Wayne Rooney-nak februárban a Preston North End elleni FA-Kupa 5. fordulós mérkőzésen, amelyen a harmadosztályú kiscsapat megszerezte a vezetést, de mégis győzött a nagyobb erő, a rutin. De 2-1-es manchesteri vezetésnél, mikor úgy nézett ki, hogy a hazaiak újrajátszásra is menthetik a párharcot jött a sztárcsatár és remek színészi teljesítményével összehozott egy büntetőt, amelyet saját maga értékesített.
Fotó: WWE, Daily Mail

Természetesen hatalmas ellenérzést keltett a PNE drukkereiben, köztük a leghíresebben, a WWE egykori Interkontinentális bajnok pankrátorában, Wade "Bad News" Barretben is, aki rögtön kihívta egy szabályok nélküli meccsre az angol válogatott csillagot az idei Wrestlemaniára, amely nem került megrendezésre.

De most Angliában járt a sportszórakoztató műsor, azon belül Manchesterben, amelyen természetesen Rooney is megjelent kisfiával, a 6 éves Kai-jal. A Daily Mail szerint az izomkolosszus mikor észrevette és elkezdte az ilyenkor szokásos neki szánt beszólogatást. Miután a WWE-szupersztár odament hozzá és a kisfiának is elkezdte szidni a futballistát, Rooney válasza egy hatalmas pofon volt, amelytől csenget a birkózó füle.

Nem hinnénk, hogy az ügynek ezzel vége lett volna, hiszen Barrett ismét megtalálta Rooney-t a Twitteren, és a WWE ismét el fog utazni Angliába. Folytatást minden bizonnyal akkor várhatunk.

Wayne Rooney Appears On WWE Raw & Slaps Wade Barrett !!#Thug Life Chose Him !Via: Football Thug Life Channel
Szerző: Troll Football2015. november 10.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése